26 de maig del 2006

Cansament

Ahir vaig intuir que importe ben poc a la majoria dels meus companys de feina. Hui ho he confirmat. Com ja us vaig comentar en un altre post, a casa estàvem esperant que cridaren la mare per fer-se unes proves mèdiques, i l’altre dia la van cridar. Ahir vam anar al metge, de manera que no vaig anar a l’escola al matí per poder acompanyar-la i dur-la a l’hospital. Que no hi anés no molestà cap mestre, no tenia classe fins a la vesprada, i tampoc no es van molestar a preguntar on era, absència estranya tenint en compte que era el primer dia que faltava al col·le en tot el que anava de curs. Van adonar-se’n cap a les 12:30, quan dos de les meues companyes van caure que no m’havien vist en tot el dia i que a la vesprada tenia classe amb els seus alumnes. Van preguntar a la professora d’anglés si sabia on era (amb aquesta xica em duc molt bé, de fet, vam anar juntes a Madrid a veure el musical de Mecano), i els va dir que havia anat al metge, sense especificar que era per acompanyar la mare. Preguntar si em passava res era massa per a elles, per tant es van preocupar només de si tornaria a la vesprada, perquè, si no, haurien de quedar-se elles amb els seus alumnes (els especialistes som substituïts pels tutors)! Quan em van veure a les 15h. van respirar tranquil·les...

Hui torne al metge amb la mare, però aquest matí sí que m’han de substituir. I, quina llàstima, perquè una de les classes que perdré és de primer, la mateixa classe que ahir a la vesprada vaig arribar a temps de fer. Mira que n’és, d’estrany, haver d’anar dos dies seguits al metge, alguna cosa estranya deu haver-hi... Doncs tampoc no han preguntat si passava res! Ací, l’única cosa que importa a aquesta gent és poder estar asseguda al sofà durant les seues hores lliures... Què voleu que us diga? Per un dia, que es foten! Perquè ací, la que escriu, s’ha passat mig curs substituint quan algú no ha vingut, i moltes vegades ha sigut per morro o perquè se n’anaven... de viatge! Sí, un bon motiu... Ja estic farta de tragar, estic cansada de ser bona! Crec que arriben temps de canvis.

13 comentaris:

Blogger ZAGASO ha dit...

Les substitucions cremen moltíssim, sobretot, si són els mateixos qui normalment substitueixen als mateixos!!!

M'entens, oi?

Jo sóc molt substitut i quan, de pascuas a ramos, sóc substituït, doncs ... em quedo tan ample...

26/5/06 12:44 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

És que sóc ximple. Et pot creure, Ignasi, que tinc remordiments? Però mira, mala sort! He tardat, però al final m'he adonat de com és la gent d'allà.

26/5/06 1:49 p. m.  
Blogger nimue ha dit...

uiiiiiiii!! sisisis! alguna cosa ha de canviar en la teua ment! això dels remordiments és mala cosa... també és mala sort tindre companyes tan cretines. Jo no crec que hagués pogut aguantar molts dies a la feina sense els meus companys. En treballs com els nostres és important fer pinya...
En fi, xiqueta, molts ànims i espere que ta mare estarà bé.

26/5/06 5:07 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Si el cas és que fins fa poc no m'havia adonat de com eren en realitat, Nimue. Ais, la hipocresia...
Això de ma mare ho sabrem en 15 dies, però tenim esperances que a la fi tot eixirà bé.

26/5/06 6:03 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Exacte, Guitape, així és. I pot tenir ben segur que s'han acabat determinades coses.
El de ma mare ho sabrem el dia 7 de juny. Una abraçada.

27/5/06 9:14 a. m.  
Blogger Giorgio Grappa ha dit...

Quina enveja: ja m'agradaria importar-li així de poc a la meua directoressa. Però no hi ha manera, tu, si no em veu allí, adorant-la i sense fer res de profit perquè no tenim ni una mala taula de despaig en el departament (departament? això què és?), no es queda tranquil·la.

(Als companys, en canvi, només els preocupa que no els pille al mig "la tronà".)

27/5/06 3:46 p. m.  
Blogger Giorgio Grappa ha dit...

Quina enveja: ja m'agradaria importar-li així de poc a la meua directoressa. Però no hi manera, tu, si no em veu allí, adorant-la i sense fer res de profit perquè no tenim ni una mala taula de despaig en el departament (departament? això què és?), no es queda tranquil·la.

(Als companys, en canvi, només els preocupa que no els pille al mig "la tronà".)

27/5/06 3:57 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Home, Giorgio, l'equip directiu si que ho sabia (almenys el cap d'estudis, que va ser a qui vaig demanar permís).
La teua directora també sembla que té una mica de cara, no? Molt maca, la dona...

27/5/06 5:52 p. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

Em podria passar tot un dia i tota una nit sencera explicant coses com eixa, he tingut força mala sort en el poc temps que fa que volte per escoles. Però bé, tard o d'hora t'adones que has de pensar en tu i no en gent a qui li importes ben poc, o gens.

27/5/06 7:39 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

D'això m'he adonat de cop, Vicent, i no només en qüestions referents a l'escola. Fora d'aquelles quatre parets passa més del mateix, t'ho puc ben assegurar. Supose que per això he arribat a prendre la determinació de deixar de preocupar-me, d'una vegada per totes, de tots aquells que no es preocupen gaire per mi (encara que també sé que en alguns casos és força difícil).

27/5/06 7:52 p. m.  
Blogger Awake at last ha dit...

Joooder, mañana me cuentas, ¿eh?

Besos!

28/5/06 11:42 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Jeje, sí, Awake, no patisques.

29/5/06 7:45 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

De moment, Xiuxiueig, esperant resultats. No sabem res encara.

30/5/06 7:13 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici