31 d’agost del 2008

Sense Porta del Sol

Demà comença un nou any, després d’un estiu ple de bons moments i d’aprenentatges continus. I per això, com cada any, toca fer una sèrie de propòsits amb el ferm propòsit d’acomplir-los, clar... Enguany intentaré ser realista, no com tantes altres vegades, i escriuré coses que puga fer amb un mínim d’esforç (MÍNIM!).

En primer lloc, m’he promés a mi mateixa que enguany aniré més vegades caminant a l’escola... Uff, he hagut de comprar-me un MP3 i tot perquè el camí no es faça tan llarg (tu millor que faces com que no has llegit aquest paràgraf, eh, Nimue...?) També és cert que les obres que acaben de començar i que separen el camí de casa a l’escola fan que el trajecte a peu siga molt més ràpid i curt que en cotxe, però això és una altra història. Una passejadeta no em vindrà malament!

Un altre propòsit, tal volta més complicat que l’anterior, és ser capaç d’obrir bé els ulls i aprendre de tot el que m’envolta, de les errades passades i de la gent que m’estima de veritat. Passar de ser “molt, molt ingènua” a ser “molt ingènua” només. Qui sap? Potser ho aconseguiré!

I per últim (ja he dit que no era bo abusar dels propòsits) fer que el cor de xiquets funcione, si més no, com el curs passat, i que siga igual d’important per als menuts com ho és per a mi. I per als no tan menuts, també! Ja posats...

Bé, espere que tots acabeu bé aquest dia, i que el de demà el comenceu amb tantes ganes i forces com siga possible. Jo pense fer-ho!

Feliç any nou!

10 comentaris:

Blogger nimue ha dit...

Guapi!! m'agraden els teus projectes! sobretot el d'anar caminant al cole, jeje! :PP
No, en serio, segur que serà un bon any, recorda tot el que has aprés i ja saps, un somriure d'orella a orella! :)
Ja ens contarem! ;)

31/8/08 9:43 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

No ho dubtes, Nimue! Molts besets i... somriures! ;-)

31/8/08 9:58 p. m.  
Blogger fada ha dit...

Igualment, Ainalma. És ben cert que per als que ens dediquem a la docència, l'any comença dues vegades: al gener i al setembre! Bons propòsits, sí senyora. Endavant i bon curs. Molts petons.

1/9/08 4:52 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

És que juny ja forma part de l'any passat, Fada! El primer dia ha estat bé, de segur que la continuació no deixa res a desitjar!

Un beset!!!

1/9/08 6:33 p. m.  
Blogger Giorgio Grappa ha dit...

Bon any, Ainalma! I que pugues posar en pràctica tots els teus propòsits.

1/9/08 11:22 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Almenys ho intentaré, Giorgio, que ja és més del que he fet altres anys...

2/9/08 10:25 a. m.  
Blogger AGUARELIX ha dit...

Ai, els propòsits, això vol dir almenys que la intenció hi és, no?? Després, que els aconseguim realitzar o no... potser és qüestió de temps!! I jo no sóc un entès en temes d'educació, però diria que tens tots els números per acomplir-los. Bona sort!

7/9/08 6:11 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Gràcies, Aguarelix, de moment no s'estan resistint gaire... Però mai no se sap!

Besets!

7/9/08 8:02 p. m.  
Blogger zel ha dit...

M'encanta llegir això, és realista, és proper i possible i té el punt just que convé no oblidar mai, tot això refrent a la il.lusió de la mainada...serà un bon curs, Ainalma, ja ho veuràs...recordes tot el que ja has aconseguit després de tant patir? Ara, a disfrutar!!!!

Petonets, preciosa!

12/9/08 12:17 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Doncs sí, Zel, ha arribat el moment de començar a gaudir-ne, i és el que pense fer! ;-)

12/9/08 5:27 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici