Ha arribat el gran dia
Com a bona complidora de la meua paraula, hui me’n vaig a viure a MA casa. Xe, encara sona estrany... Aquesta nit ja hi dormiré, però em pense que no podré contar-vos l’experiència des d’allà perquè estaré sense internet. I sobre això de dormir, ja veurem, ja...
Estic rara. Sent una barreja de ganes, nervis, il·lusió... I la maleïda sensació que em deixe alguna cosa que acabarà fent-me falta! Però, en fi, estic a 15 minuts de casa dels meus pares, no és tan greu.
Ja ho tinc pràcticament tot enllestit, excepte el menjador, que encara no me l’han portat. M’han dit que ja el tenen a la botiga, o siga que serà qüestió d’un parell de dies, fins que repartisquen per la meua zona.
Ains... QUE ME’N VAIG DE CASA!!! VISCA LA INDEPENDÈNCIA!!! (L’experiència, aviat).
Estic rara. Sent una barreja de ganes, nervis, il·lusió... I la maleïda sensació que em deixe alguna cosa que acabarà fent-me falta! Però, en fi, estic a 15 minuts de casa dels meus pares, no és tan greu.
Ja ho tinc pràcticament tot enllestit, excepte el menjador, que encara no me l’han portat. M’han dit que ja el tenen a la botiga, o siga que serà qüestió d’un parell de dies, fins que repartisquen per la meua zona.
Ains... QUE ME’N VAIG DE CASA!!! VISCA LA INDEPENDÈNCIA!!! (L’experiència, aviat).
16 comentaris:
Ui, sense Internet! Però que no ho saps? Abans l'ordinador que el menjador! :P
En fi, que aquesta primera nit et siga una experiència gratificant...i ja ens ho contaràs :)
que dormes bé!!! :)))
Sense Internet? Sense Internet? Però, però... vols dir, sense Internet? Mmmm... no estic segur d'haver-ho comprés bé: sense Internet?
Gràcies, Nimue!!
I, Giorgio i Èlsinor... és que com que encara no tinc llicència de primera ocupació, no puc donar-me d'alta ni de llum, ni d'aigua, ni de telèfon... Però, com veieu, ESTIC CONNECTADA!!! Beneïts veïns solidaris... ;-)
Que duermas bien, petarda.
(Me alegro MUCHO por ti)
Mks.
Hehehe, solidaris sense saber-ho, m'imagine...
He estranyat el llit, Awake, i m'he despertat no sé quantes vegades amb la sensació que cauria... Xe,però si és més gran que l'anterior!!!
Sense saber-ho, Èlsinor, per descomptat! Ara, jo, des d'ací, els done les gràcies, eh? ;-)
Ai, què bé!!! Volem un post JA!!! Estic emocionada i tot... aquestes coses no s'obliden!!! (creu-me!!)
petonet wapa
això mateix ... VISCA LA INDECÈNCIA !!! ... salut
Moltes felicitats, noieta! Uns que omplen sa casa per anar-hi a viure, i d'altres que potser n'hauran de marxar i buïdar-la... C'est la vie!... ;)
Salutacions cordials.
Deixa'm uns dies perquè tinga més coses a contar, Iurema, però, de post, en tindreu segur!
Un beset a tu també!!!
Doncs això, Mossèn, VISCA!! ;-)
Te'n vas enlloc, Pedra? Uf, quan ja està tot muntat i t'hi has habituat... No vull ni pensar-ho, espere que tot vaja bé.
Una abraçada!
No és que me'n vagi exactament, Ainalma... És que les circumstàncies m'hi obliguen, potser, a marxar... Perqué ja no hi ha qui hi vulgui ni pugui viure allà... Ja t'ho explico en un altre lloc i un altre dia.
B7's, i descuida, que tú hi has de ser molt feliç a ca teua!
D'acord, Pedra, espere notícies teues.
Besets!
Un article aparegut a Las Provincias:
EDUCACIÓN PARA EL SILENCIO
Juan Vicente Yago
El secretario general de Educación, Alejandro Tiana, considera “un hecho grave” que monseñor Javier Martínez, arzobispo de Granada, justifique la desobediencia civil frente al adoctrinamiento con traje docente que los expertos pedagogos del Gobierno han dado en llamar Educación para la Ciudadanía. Y apuntala su prócer indignación argumentando que se trata de una ley aprobada por el Parlamento español. El propósito de Tiana es evidente: circunscribir las palabras del prelado al ámbito religioso, reducir los alcances de unas declaraciones que, en realidad, no sólo representan la postura particular de la Iglesia, sino el sentir general de las multitudes que todavía ejercitan, en este país, el complicado arte del sentido común. Falla, por tanto, la maniobra del secretario general para colocar al catolicismo, una vez más, en el punto de mira de los anacrónicos reductos anticlericales que proliferan —como los hongos en los árboles podridos— a la sombra de la memoria histórica falsificada.
Resulta bastante revelador, además, que sea precisamente un Gobierno que presume de tolerante y respetuoso con la discrepancia el que muestre tanta contrariedad ante una opinión. Se diría que al pseudosocialismo que hoy administra la cosa pública le ha podido el ramalazo totalitario que todos intuíamos desde que derogó la LOCE sin ofrecer alternativas. Aunque, en el fondo, aquello tenía fácil explicación: una ley educativa empeñada en recuperar cierta enjundia intelectual suponía futuros peligros para el ejecutivo confuso y débil que salió de los pactos; podía engendrar, a medio plazo, independencia de criterio, y eso no cuadraba en absoluto con los designios de Ferraz. La juventud anuente y silenciosa es un valor muy apreciado por la provisionalidad institucionalizada que nos gobierna.
Pero conviene plantear la cuestión más allá de la mera coyuntura. Está claro que la Educación para la Ciudadanía excede las controversias que suscita como asignatura. El rechazo que le dispensa gran parte de la sociedad no proviene sólo de sus posibles defectos «académicos», sino del tufo doctrinario que desprende. En medio de una época en que todo se relativiza, la Educación para la Ciudadanía es la expresión del oportunismo de un Gobierno que, aprovechándose de la confusión general, quiere inocular su ideología en las mentes vírgenes. No es extraño, pues, que le lluevan críticas desde todos los ángulos. Ni siquiera la sanción parlamentaria, completamente desacreditada por «legitimaciones» tan memorables como la del término ‘matrimonio’ para la unión homosexual, ha servido a Tiana como apoyatura dialéctica. Y es que la política socialista se ha convertido en el principal obstáculo para sí misma. Por eso necesita con tanta urgencia masas futbolísticamente vociferantes, televisivamente morbosas, intelectualmente desactivadas y políticamente silenciosas. La Educación para la Ciudadanía es un paso en este sentido, un artificio para generar jóvenes predispuestos al acatamiento automático y a la inconsciencia ideológica. Más que ciudadanos educados, el Gobierno busca votantes amaestrados, individuos dirigibles y familiarizados desde la niñez con la injerencia del Estado en los derechos individuales. En semejante contexto, la «incorrección política» equivale a un acto subversivo, a una forma de rebelión social intolerable. Al ministerio de Educación le parece «muy grave» que haya disidentes porque anhela que desaparezcan. Pretende que la opinión pública reciba la nueva Educación para la Ciudadanía como si ya hubiese pasado por ella. De ahí el escozor insufrible que le produce todo aquél que analice la implantación de la LOE.
Valldalbaidí??
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]
<< Inici