20 d’agost del 2006

Senzillament genial

De vegades les coses no ixen com les havíem planejades i ens fan sentir malament. D’altres, justament per això, ens fan sentir les persones més felices del món i veure les coses amb una claror diferent, especial. Aquesta setmana ho he pogut comprovar.

Com alguns ja sabeu, hui, en teoria, hauria d'haver començat a fer camí direcció a Burgos per a participar demà en un festival de Danses del Món on em delia per anar. Però no podrà ser. La idea era anar-hi amb una amiga, però des de fa temps té un peu malament i l’altre dia va anar al metge i li van dir que ha de fer repòs. Dues setmanes. Fora viatge. És una llàstima, perquè em feia molta il·lusió veure aquest festival però, com que el fan tots els anys, supose que ja tindré oportunitat d’anar-hi en altra ocasió.

Per a llevar-me les penes d’aquest viatge, que no serà viatge, i no tenir la sensació que al final no he fet res de bo aquest estiu, l’altre dia vaig anar a veure una amiga al seu poble, que és alhora el meu poble predilecte, ja sabeu, i, per fer també alguna cosa diferent, vam decidir agafar el cotxe i visitar algun poble del voltant. Vam arribar-hi. El poble era desert, no hi passaven cotxes, no hi havia gent al carrer, els llocs d’interés turístic eren tancats i els llocs on poder dinar, també. Però una telefonada ens va salvar la vida: en un moment vam saber on omplir l’estómac i jo vaig tenir l’oportunitat de trobar un amic que feia temps que no veia i, per què negar-ho, a qui trobava a faltar. I és que, encara que mai no li ho haja dit, ni crec que siga capaç de fer-ho, me l’estime moltíssim. Va ser senzillament genial.

I així va anar passant el dia fins que va ser hora de tornar a casa, però aquesta vegada amb un somriure als llavis impossible d'esborrar. No sé si alguna vegada heu tingut la sensació que si saltàreu des del cim d’una muntanya seríeu capaços de volar... Així em sentia jo. Sentia una ganes boges de cantar i de cridar al món que era feliç.
Un dia complet i inesperadament fantàstic, sí senyor!

16 comentaris:

Blogger èlsinor ha dit...

Amb la qual cosa s'hi veu que no sempre ha de tenir un mal resultat allò del "pensat i fet"... :)

20/8/06 7:17 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Doncs no, Èlsinor, i la veritat és que tot gràcies a la meua amiga, que sol encomanar-me la valentia que em manca per a fer determinades coses. ;-)

20/8/06 9:38 p. m.  
Blogger nimue ha dit...

aquests dies són genials, sí, i el millor és la sensació que et queda després que et dura encara un mica i et fa sentir així. M'alegre que les vacances vagen acabant amb bon sabor de boca! b7s!

21/8/06 9:05 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ei, Nimue, que les vacances encara no s'han acabat! I pense continuar somrient aquests 10 dies que me'n queden! Un beset.

21/8/06 10:49 a. m.  
Anonymous Anònim ha dit...

De vegades els dies improvisats són els millors! Nosaltres en sabem un munt d'organitzar dinars o sopars de pluja d'estels improvisats.

21/8/06 1:21 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Jajaja, és de veres, Deric (Deric, o Dèric?). Són dies per a gaudir, per a recordar i per a tornar a gaudir! ;-)

21/8/06 1:42 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Beneïda màgia, Núria! I tu què, com ha anat "l'eixida"? Ja em contaràs. Un beset, bonica.

21/8/06 5:34 p. m.  
Blogger Pedra Lletraferida ha dit...

Me'n alegre de veres d'aquesta inesperada retrobada amb la felicitat en eixe poblet perdut, Ainalma. Espolsa les ales blanques, i amunt, amunt, sense por¡. I el teu somrís que no s'apague, i que el gaudi d'eixe moment permanisca durant molts dies dins ton cor... ;)

22/8/06 1:04 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Sempre fa alegria tornar a veure els amics, Pedra, però moltes vegades la distància i les diferents situacions no ho permeten. Supose que per això me'n vaig alegrar tant. Però ara toca pensar en altres coses (la tornada a la feina, trobar un pis que comprar...). Una abraçada!

22/8/06 12:40 p. m.  
Blogger Awake at last ha dit...

:-p, ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjquerosssssaaaa

(aaay, que el día 5 ya s'acabó)

XDDDDDDDDDD

Besos!

22/8/06 8:45 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Awake, el dia 5? No caic.

22/8/06 9:53 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ahhhh, l'examen, vols dir? Awake, estic perduda!

23/8/06 3:07 p. m.  
Blogger Sandra ha dit...

Com diu en Coello (o Coelho?)a l'Alquimista, "l'univers conspira" i ens porta per camins inesperats dels quals podem anar aprenent, si volem.

M'alegro de la teva feliç trobada!

23/8/06 4:26 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Aprendre és inevitable, Sandra, sempre que es tinguen els ulls ben oberts i s'hi sàpiga mirar... (Gran obra, L'alquimista)

23/8/06 4:32 p. m.  
Blogger Lost in Translation ha dit...

si, algun cop m he sentit aixi, es una sensacio espectacular. Em passa quan vaig de viatge amb la ilusio de pujarte al avio cap a un desti final i veus els nubols i donen ganes de caminar per sobre dells, semblen tan densos...tan perfectes que es imposible (junt amb la felicitat del viatge i la ilusio) creure que pots caure.

23/8/06 5:39 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ui, no sabria dir-te, Lost, mai he viatjat en avió! Però sí que és potser una cosa pareguda a viatjar: saps que no et defraudarà, però mai no saps què hi trobaràs realment.

23/8/06 6:40 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici