6 de gener del 2009

Final de vacances

S’acaben les vacances... Han sigut curtes, massa curtes, necessitaria unes setmanes més per acabar de recuperar-me, de descansar, de desconnectar de tot plegat. He aprofitat per dormir tot el que no havia dormit en mesos, per llegir, per quedar amb amics que feia molt que no veia, per a solucionar alguns afers de casa que sempre deixava per a després... Però també he agafat la grip, i malgrat estar ja molt millor, encara em queda alguna seqüela.

Demà tot tornarà a la normalitat, a la rutina que en altres temps tant he trobat a faltar. Demà tornarà a ser dia de retrobades, felicitacions d’any, petons, abraçades, somriures, poques ganes de fer feina i massa ganes de xerrar a classe, de contar com han anat les vacances, els nous jocs estrenats. És dia de tornar al cafè, que es farà tan necessari com l’aire! Perquè no hi haurà llit fins a les 10 del matí, perquè no hi haurà becadeta després de dinar, i perquè estic segura que aquesta nit costarà agafar la son. També serà dia de llevar tots els dibuixos de Nadal que havíem penjat per decorar l’escola i arreplegar forces per a un nou trimestre que comença amb massa fred encara, tornar a pujar a l’aula de música tots els instruments que quedaren repartits per diferents aules i començar a pensar cosestes per al dia de la Pau, que el tenim al damunt!

Va... No és que em faça gaire il·lusió tornar demà a l’escola, però reconec que tampoc no em suposarà un gran trauma... Sobretot per les coses boniques que sé que m’hi esperen.

Bona tornada a totes i a tots!

7 comentaris:

Blogger Giorgio Grappa ha dit...

Demà, Ainalma? Però si demà encara és festa! Nosaltres no tornem a la fàbrica fins el dia vuit; i jo tinc festa local el nou: tanmateix, la setmana se'm farà massa llarga :-P .

Bon any, Ainalma, farcidet de vacances i de ponts!

6/1/09 1:39 p. m.  
Blogger nimue ha dit...

A Catalunya tornem a classe el dia 8, Ainalma! així que demà a les rebaixes! ;) A veure com ens va el segon trimestre... Almenys ja anirem de cara al bon temps!

6/1/09 2:52 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ja, ja ho sé, Giorgio, però aquesta és de les poques comunitats que comença demà :-(

Ja veus, Nimue, damunt que fem classe a la vesprada, comencem un dia abans!! A mi em tocarà anar a les rebaixes a partir de les 17h.!

Molts besets!

6/1/09 8:21 p. m.  
Blogger DE TOT UN POQUET ha dit...

Sort teniu els que podeu tornar-hi. Seguisc de baixa... i crec que pot anar per llarg...

12/1/09 8:09 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Fotre, Valldalbaidí, sí que s'està allargant la cosa... Espere que no siga per a tan llarg com creus... Ànim!!

12/1/09 9:55 p. m.  
Blogger fada ha dit...

Sí, Ainalma, tornar a començar sempre té un punt de contradictori: d'una banda veus que bé que s'està de vacances i de l'altra ja tens ganes de retrobar-te amb tot i tothom i reprendre la quotidianitat. Jo vaig començar el 9, que els dijous els tinc lliures de classes, enguany! Petonets i cuida't que em sembla que tenim fred per dies.

15/1/09 3:56 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ei, Fada! Doncs no ha anat malament la tornada, estic fent front al fet de matinar amb molta dignitat... Ara, a continuar així fins a Setmana Santa!!!

Molts besets!!

16/1/09 11:11 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici