13 de juny del 2009

Un curs més que acaba

S’acosta l’última setmana de curs i tot el que això suposa. Tic-tac, tic-tac... les hores estan comptades! Bé, a l’escola ja està feta la part més grossa: l’avaluació, les notes, les memòries... O siga, que ara toca la part divertida, la festeta!!!

Dimarts els meus xiquets del cor faran un concert per a la resta de companys de l’escola. No serà gaire llarg, només cantaran 10 cançons, però jo crec que pot eixir una cosa ben bonica (creuarem els dits perquè així siga). Almenys crec que enguany han aconseguit cantar millor que l’any passat, i amb això a mi ja em tenen prou contenta. Eixirà bé, ho sé. Estic morta de por i molt nerviosa, però tinc fe en ells.

Per als dies següents quedarà la final de futbol de la lliga interna que s’ha fet entre els diferents cursos durant tot l’any a l’hora del pati, i el partit de futbol de mestres contra alumnes, que donarà pas a la cremà de la foguera escolar. Com veieu, són dies de màxima expectació! I tant grans com menuts estem desitjant que arriben.

Quatre dies per al comiat dels alumnes de sisé, per al dinar dels profes, per a les vacances oficials, per a les Fogueres... Per a descansar, que falta ens fa a tots.

I després... a formar part d’un tribunal d’oposicions. Una s’apunta voluntària pensant que mai agafen els voluntaris; pensant que en tot cas, si l’agafen, pot ser profitós com a experiència i a l’hora de traure noves idees, de veure altres metodologies en l’ensenyament de la música... Però resulta que no seré tribunal en l’especialitat de música, sinó en la de primària... O siga que em queda pensar només que serà profitós com a experiència. En fi, ahir quan ho vaig saber m’ho vaig prendre pitjor. Hui ja tinc la idea feta i crec que no serà tan terrible. Ja us aniré contant.

Un concert i dos dies més, un concert i dos dies més, un concert i dos dies més... i tot haurà acabat (més o menys) fins al setembre.

17 comentaris:

Blogger Giorgio Grappa ha dit...

Ala, quina sort! A mi encara em queden quatre dies de classes de recuperació (de recuperació de què?), exàmens extraordinaris (la cosa extraordinària seria que demostraren saber més que dues setmanes abans), dinar de professors (al que no hi penso anar: no m'agraden les ganivetades per l'esquena), avaluacions finals (m'hi penso fer una bonica samarreta que digui "Ai, pobret, aprova-lo no és un argument vàlid per aprovar ningú" o quelcom de semblant), darreres reclamacions (o xantatge emocional) i "despedida y cierre", que ja toca. Quines ganes que tiiiiiinc!

L'experiència del tribunal és impactant, veure la tensió dels aspirants, l'interès i l'esforç que hi posen, i com de mal informats (i formats) que hi van alguns. Però, sí, també n'hi ha de molt ben preparats dels que es poden aprendre moltes coses. El que és segur és que no t'hi avorriràs.

Besets!

14/6/09 12:07 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ostres, Giorgio, quina manera de veure les coses que tens! Però bé, si el que et conhorta és pensar que ja arriben les vacances, brindarem per això!

Un beset!

14/6/09 10:08 a. m.  
Blogger nimue ha dit...

El final de curs en secundària no és tan divertit com en primària, Ainalma, t'ho assegure!

Voluntària??? et vas presentar voluntària???? però, xiqueta!! que són vacances, tu que pots!! ains... espere almenys que tingues una bona experiència.
Jo estaré de l'altre costat! ;)

14/6/09 6:33 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Ja veus, Nimue, no m'ha eixit bé la jugada... En fi, seré a l'altre costat, però sense oblidar com s'està al teu, que encara ho tinc molt recent. Vaja, que espere no ser la "cabrona" amb cara de pomes agres, ja m'entens.

Besets!

14/6/09 8:39 p. m.  
Blogger Dèlia Amorós ha dit...

Ei, com ha anat el concert? A mi també m'ha tocat tribunal, també voluntària (manifassera, diria jo...). Ja ens contarem l'experiència.

17/6/09 6:06 p. m.  
Blogger fada ha dit...

Aquestes coses només es fan per obligació, dona! De tota manera crec que els opositors del teu tribunal tenen sort, que tu de cabrona res de res. Molta sort i feliç final de curs. Molts petonets.

19/6/09 3:49 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

El concert va anar molt millor del que esperava, Escrits d'urgència, estic ben satisfeta amb la feina feta! Ei, doncs sí, ens contarem l'experiència aviat!

Fadeta, que no recordes que quan eres a l'altre costat de la taula TOTS feien cara de cabrons?? ;-) En fi, ja us contaré també a tots vosaltres!!!

Molts besets!

19/6/09 10:12 p. m.  
Blogger Assumpta ha dit...

Hola!!

Disculpa la intromissió, però és que ha aparegut un comentari a un blog amb el nom de "AINALMA" i que enllaça aquest espai teu. Crec que algú pot haver utilitzat el teu nom i haver enllaçat el teu blog sense que ho sàpigues.

En aquest comentari es dubta de l'honestedat dels organitzadors d'uns premis de blogs en català (Premis "c@ts", no sé si et sonarà)

http://premiscat.blogspot.com/

Hi ha hagut altres crítiques però s'ha descobert que totes eren falses (gent que utilitza el nom d'un altre, enllaçant el seu blog).

T'ho dic perquè sàpigues que el més probable és que algú s'hagi volgut fer passar per tu.

El text concret que apareix com a propi d'Ainalma és:

Ainalma ha dit...
Sincerament no se si hagut tongos en las votacions això si veig que el percentatge de premis als administradors es de escàndol, com lo del Millet. Potser fa mal pensar i reflexionar i si es prenen decisions d'excloure blocs sense les oportunes explicacions, les sospites estan servides.


Salutacions!! :-)

16/10/09 2:00 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Doncs moltes gràcies per avisar-me, Assumpta, perquè aquest comentari no és meu. Jo no hauria fet tantes faltes d'ortografia...

Salut!

16/10/09 8:17 p. m.  
Blogger Assumpta ha dit...

Moltíssimes gràcies per passar pel meu blog per aclarar el tema. De fet, ja estava pràcticament segura que t'havien usurpat el nom

Al blog de "C@ts" hi va haver una persona que, amagant qui era sota un "Anònim", va fer queixes i protestes sense cap base. Quan se li va respondre que digués qui era i li explicarien el que volgués, donant-li totes les aclaracions necessàries, van començar a a aparèixer altres persones que li donaven la raó a l’Anònim. Tres persones en total. Una d’elles apareixia amb el teu nick i enllaçant el teu blog.

Es veu que a les altres dues algú les va avisar i van entrar a dir que elles no hi tenien res a veure i ni tan sols sabien res del tema i, per tant, jo vaig pensar que a tu t’haurien fet el mateix, com així ha estat.

Es veu doncs que el propi “Anònim” va decidir recolzar-se a si mateix “robant” altres personalitats, amb la qual cosa ja queda retratada la seva forma d’actuar.

Gràcies i una abraçada!! :-)

16/10/09 8:46 p. m.  
Blogger Ros ha dit...

Hola Ainalma,a ver si nos reconocemos cuando nos veamos,y suerte tambien para vosotros,pase lo que pase nos daremos por satisfechos, pues pasamos un casting de bastantes coros, estamos ahi cantando y haciendo coros a cantantes y creo que eso ni lo habiamos imaginado nunca, asi que ya te digo que pase lo que pase creo que cualquiera de los coros nos iremos con un buen sabor de boca,MUCHA SUERTE saludos.

10/5/10 10:33 a. m.  
Blogger Ros ha dit...

Hola Ainalma, ¿que tal os va? ya se que pasasteis los primeros esta semana,no se si es bueno o malo dependiendo de las ganas que tengais, porque la verdad es que se hace un poco pesadillo, pero de todas formas enhorabuena.Rosa

27/5/10 10:57 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Hola Rosa! Perdona por no contestarte antes, pero tengo el blog bastante abandonado... Pues sí, quedamos primeros, y este sábado yo no pude ir, pero estamos otra vez en el duelo, así es que este sábado nos enfrentamos a un coro rociero, ya veremos qué pasa. Por un lado, si nos quedamos, bien, pero si nos eliminan no te creas que lo sentiremos mucho, porque, como dices, se hace cuesta arriba, es muy sacrificado tanto ensayo y tanta grabación. Bueno, ya te iré informando! Un beset!

2/6/10 9:02 p. m.  
Blogger zel ha dit...

Ostres Ainalma, et llegeixo als comentaris dels altres, però reina, estàs desapareguda!!!!!

13/6/10 9:41 p. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Sí! Fa cosa d'un any que no escric... Ja no recorde ni com es fa!!! Però continue llegint i comentant de tant en tant.
Un beset, Zel!

13/6/10 10:56 p. m.  
Blogger isnel ha dit...

Que passis un bon estiu, ainalma!!!!

3/7/10 10:03 a. m.  
Blogger Ainalma ha dit...

Moltes gràcies, Isnel! Quina alegria tornar a saber de tu!!!

Un beset!

9/7/10 3:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici